Je gegevens verwijderen
Voor Maky meld je je nergens aan: je profiel en albums staan op je eigen telefoons, niet bij ons. Als je ze verwijdert, verlaat je elk album en wordt alles gewist wat Maky op je apparaten bewaarde.
In de app
- Open je profiel.
- Kies ervoor je gegevens te verwijderen.
- Ben je de enige eigenaar van een album, kies dan wie het overneemt, of verwijder dat album voor iedereen.
- Bevestig.
Wat er gebeurt
- Je verlaat elk album, op al je gekoppelde apparaten.
- Het meldingsadres van je telefoon wordt van onze servers verwijderd.
- Alles wat Maky op je telefoon bewaarde, wordt gewist: albums, foto's, video's, reacties, je naam en profielfoto.
Dit kun je niet ongedaan maken. Foto's die je in de fotobibliotheek van je telefoon hebt bewaard, blijven daar staan.
Wat bij anderen blijft
Foto's, video's en reacties die je hebt gedeeld, zijn naar de telefoons van de mensen in die albums gestuurd, en zij houden hun kopieën. In de geschiedenis van het album is nog te zien dat je erin zat en bent vertrokken. Wil je dat iets voor iedereen weg is, verwijder het dan, of vraag een eigenaar dat te doen, voordat je je gegevens verwijdert.
Als je de app niet meer hebt
Als je de app van je telefoon verwijdert, wordt alles gewist wat die daar bewaarde. Wij hebben geen aanmelding, e-mailadres of foto's om te verwijderen. Het meldingsadres van je telefoon op onze servers houdt op met werken en wordt vanzelf verwijderd.
Vragen, of wil je dat we het bevestigen? Mail naar contact@getmaky.app.